fbpx

Odense Plakaten

Odense Plakaten

From 99,00DKK

Byplakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Odense Plakaten. En frisk ny plakat til byen Odense. De klare farver og skønne grafiske illustrationer gør dig glad. Hæng den i stor størrelse i køkkenet eller sæt den i en plakatvæg i stuen. Den er smuk nok til, at få en placering helt solo – men er også farverig nok til at gøre det godt i en plakatvæg.

Plakaten er tegnet og udviklet af Art Director Camilla Bødker som har lavet masser af skønne plakater. Hun kommer selv oprindeligt fra Aalborg, hvorfra der også er en plakat i denne serie.

Serien

Denne plakat kommer fra serien vi kalder Live Life. Den indeholder mange forskellige “byer” og er blevet rigtig godt modtaget. Er du klar til at hænge en Odense plakat på væggen?
Mere end 20 danske byer er illustreret. Fra provinsen til hovedstaden. Du finder helt sikkert den plakat som er fra dit “hood”.
Vi kan nemt forestille os denne plakat på en væg ved siden af et helt blåt motiv. F.eks. dette motiv.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Odense Plakaten er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur.
Find alle vores rammer her.

Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :