fbpx

Lidt om Plakatwerket

PLAKATWERKET

En ærlig plakatshop med unikke motiver. Se vores plakatudvalg her

Historien

I starten fandt du Plakatwerket på diverse markedspladser i det nordjyske. En hyggelig og trendy bod med kort og plakater til børn og voksne. Det var en fritidsbeskæftigelse for stifteren og art director Camilla Bødker. En indfødt Aalborg-genser, med kreativitet i hele kroppen. Plakater blev produceret uden filter. Altså ingen “chef” der sorterede i illustrationerne og derfor kunne Camilla lave præcist, hvad hun ville. Den første plakatserier var med flotte bygningsværker fra hjembyen Aalborg. De blev suppleret af stilfulde, klassiske plakatserier til børn. Serie som også de voksne kunne elske. Grundstenene var lagt. Men det blev hurtigt til mere.
En mindre webshop blev derfor etableret og lanceret – og også vel modtaget. Og der blev stadig udviklet, produceret, pakket og sendt fra skrivebordet i privaten.

I dag – 12 år efter – er Plakatwerket blevet opkøbt af Illux A/S og samtidig en velkendt spiller på markedet, når vi taler om plakatkunst. Der er tegnet og illustreret 1000-vis af skønne motiver og plakater siden starten.  Plakaterne sælges her på www.plakatwerket.dk.

Plakatwerket har også af flere omgange udstillet på Formlandmessen og derigennem opnået anerkendelse vidt omkring. Kendte bloggere samarbejder med os og præsenterer deres følgere for vores nyeste plakatsortiment, når der er nye skud på stammen. Vi sender plakater i hele landet og i det hele taget har Plakatwerket fået godt fat i markedet for plakatkunst – selvom der kan købes plakater mange steder i dag.

Dansk er dejligt

Du kan købe plakater og rammer, hvor du køber dine fødevarer, hvor du køber sengetøj og ofte også der, hvor du henter dimser til boligindretning. Men hvis du virkelig ønsker gode kvaliteter, gode illustrationer, fotos etc., så skal du til en plakatshop. Plakatwerket tilbyder både egen plakater og plakater fremstillet/designet af andre kreative sjæle. Fælles for det hele er det dog, at det er produceret i Danmark.

Papiret er mat og en god kraftig kvalitet. Vi har valgt denne høje kvalitet, så du med sikkerhed bliver glad for din bestilling. Når du handler på webshoppen, så er alle motiver større end A4 leveret sammenrullet i et paprør, og for at bevare plakaten bedst muligt, er den også svøbt i silkepapir. A5 og A4 plakater leveres plano.

Rammer sendes solidt emballeret, så de også kommer hele frem. Alle rammer større end 50×70 cm leveres med plexiglas. Og vi bryster os gerne af, at vores rammer produceres inhouse – vi har et kæmpe værksted. Dansk – det kan vi li’.

Helt personligt

Plakatwerket er dansk ejet og du er som kunde ikke langt fra kernen af denne plakatvirksomhed. Vi, der i virksomheden producere plakaterne og sammensætter de flotte plakatvægge, er grafisk uddannet og sætter en ære i, at inspirere alle vores kunder til bedre og mere spændende boligindretning, med flotte plakater i gode kvaliteter.

Har du lyst til og brug for at komme i kontakt med os, så send os bare en email – eller følg os MEGET GERNE på de sociale medier, for at få god gedigen inspiration til din egen boligstil.

Vi er så heldige, at flere bloggere i dag følger os og hjælper os med at udbrede kendskabet til vores plakater – og hvis du skulle have lyst til, at være med på “den vogn”, så læs mere om at blive ambassadør for Plakatwerket her.

Bliv PLAKATWERKETS gode ven

Hvis du vil præsentere vores plakater for dine følgere på de sociale medier, så giver vi gerne noget tilbage for det...