fbpx

Grow Up Dark Plakat

Grow Up Dark Plakat

From 99,00DKK

Serien Grow Up

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Grow Up Dark – One-liner plakat. Altså 1 lang streg som laver denne fine, fine plakat. En illustration af et ansigt på en fin klar blå baggrund. Virkelig et super fint motiv til moderne nordiske indretningsstil.

Grow Up Dark er som fra serien Grow Up. En plakatserie på flere motiver. Vi synes du kan bruge dem hver for sig, i alle størrelser  og kan nemt forestille os at de hænger som en ud af flere motiver i en plakatvæg. Faktisk så er en plakat som denne også virkelig fin på en hel plakatvæg med andre motiver i de flotte kølige og skandinaviske blå farver.

Kvaliteten

Vi trykker alle vores plakater på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Vores plakatpapir er kraftigt, så du nemmere kan montere plakaterne uden at lave mærker i papiret. Desuden falder plakaten ikke så nemt ned i rammen – altså den bliver ikke bulet og bølget, som hvis du bruger en plakat der er lavet på tyndt papir.

Vores papir er naturligvis FSC mærket.

Rammer

Grow Up Dark er her vist i en flot egetræsramme, som vi også sælger her i webshoppen. Det synes vi absolut er det bedste valg til dette motiv. Men du bestemmer selvfølgelig selv.
Iøvrigt bliver alle vores rammer produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår som vi forventer.

Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producere din bestilling.

Bemærk, at hvis du bestiller rammer i str. 50×70 eller mindre, så leveres rammen med ægte glas. Er rammen derimod større, så sender vi altid rammen med plexiglas. Det har vi valgt for at din ramme skal kunne holde til belastningen, og samtidig være nem at hænge op på væggen.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :