fbpx

Få proff hjælp til en plakatvæg...

Vi sammensætter den unikke og helt perfekte plakatvæg til dit hjem

Det kan være virkeligt svært at sammensætte en flot plakatvæg, som man bliver glad for i mange år.
Ofte får man købt nogle af plakaterne, men bliver så aldrig helt færdig med indkøbet. Til sidst hænger der måske bare et par billeder, der ikke engang passer sammen. Hvis de da overhovedet kommer op på væggen.

Lad os hjælpe dig. Det er nemt og ganske gratis.
Send os blot et par billeder af væggen du ønsker at dekorere, sammen med målene fra loft til gulv og fra side til side.
For at vi ikke skal gå en helt forkert vej, er det også en god idé at guide os lidt i forhold til den stil du godt kan lide. Derfor er det en god idé at medsende et par billeder af noget du er vild med, samt hvilke farver du foretrækker.

En GRATIS service...

Det er nemt og lige til – vi gør sådan her:

Plakater fra Plakatwerket

Har du lyst til at se udkast på en plakatvæg?

Klik på nedenstående link – så kontakter vi dig snarest

Kreativ Orange
Dare to be different
Flower Bloom Fabric Nude Plakat

Plakatvægge

- perfekt til din boligstil

- i alle størrelser

- i alle prisklasser

- til private og erhverv

- klassiske eller moderne

- nude eller pang

Travel Attitude Plakatvæg
Black Ocean Plakatvæg

Plakatvægge

En smuk plakatvæg pynter i alle boliger, og uanset om du fylder rammerne med dine yndlingskunstværker, grafiske plakater eller fotografier af dem, du holder af, så tilfører en plakatvæggen uendeligt meget personlighed og charme til et rum. Men pas på – det kommer hurtigt til at se rodet ud, hvis du ikke har en rød tråd i sammensætningen. En plan. Det er ærgerligt og der kommer også alt for mange huller i væggen. 

Men der findes gode råd til dig.

1. Start med at vælge den stil du ønsker og hvor mange billeder der skal være på din plakatvæg. Er det kun plakater eller har du et maleri eller et spejl eller andet der skal være med til at skabe udtrykket? Her ovenfor er der forskellige forslag – ligesom du kan finde flere forslag på plakatvægge der allerede er sammensatte på dette link. Klar til ophængning. Du vælger selv blandt fotokunst, grafisk kunst, tekstplakater, vintageplakater og mange mange flere.

TIP! Du kan få ro på din plakatvæg ved at holde den i en bestemt farveskala og med ensartede rammer. Modsat kan du skabe en super spændende plakatvæg, ved at være mere modig og lade kreativiteten få frit spil og mixe både stilarter og farver. 2. Når du ved hvilke billeder din plakatvæg skal indeholde, skal du vælge de rette rammer. Igen skal du enten holde dig til det rolig og vælge ens rammeprofiler på alle plakaterne. Og modsat kan du gøre det ekstra interessant ved at vælge forskellige profiler og forskellige tykkelser. Måske endda male et par stykker i en helt unik farve.

TIP! Hvis du ikke vil investere i nye rammer til hele væggen, så kan du eventuelt finde fine rammer med lidt patina i genbrugsbutikker og på markeder.


3. Før du laver en masse huller i væggen, er det klogt at lægge dine indrammede plakater på gulvet i den opsætning du ønsker. Så kan du allerede før du laver huller, se hvordan resultatet bliver. Det sparer dig for en masse ærgelser. Start med den største plakat og herefter de øvrige. Det er typisk pænt med en afstand på mellem 6-12 cm. 
Når du er færdig kan du se, om det giver det udtryk du ønsker.

TIP! Efter du har lagt plakaterne på gulvet så tag et fotografi. Flyt så lidt om på dem og tag et nyt billede. Når du har gjort det nogle gange, så ved du hvilket mønster du bedst kan lide.

 

4. Når du har valgt det rette mønster og afstanden mellem plakaterne er korrekt, så skal du også være sikker på, at det passer i forhold til møbler, lamper etc.

TIP!  Lav et stykke papir i samme størrelse som hver af rammerne og tape det op på væggen i henhold til dit valgte mønster. Justér indtil det er som du ønsker.
Først nu hamre du søm i væggen.


5. Alternativt til selv at vælge plakater og størrelser… ja, det er nemt. Kontakt Plakatwerket, så laver vi et par forslag til dig, som passer perfekt til din bolig.

TIP! Det er ganske gratis.