fbpx

Levering

Hvad koster det at få leveret varer fra Plakatwerket?
Fragten er for langt de fleste kunder GRATIS hos Plakatwerket. Vi leverer nemlig helt fragtfrit i hele Danmark – dog ikke øer, som ikke er brofast – så længe du handler for minimum kr. 500,-.

Hvor lang tid tager det at få leveret fra Plakatwerket?
Vi producerer og pakker alt i Danmark og sender afsted indenfor 1-4 hverdage efter du har lagt en bestilling. Så bruger transportøren mellem 1-2 hverdage. Så med mindre der sker noget helt usædvanligt der umuliggør det, så leverer vi din bestilling i løbet af 2-5 hverdage.
Du modtager en sms på det mobilnummer du opgav ved bestillingen, når pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen, du har valgt som udleveringssted.
Undtaget er det, når du bestiller rammer der er større end 70×100 cm. De sendes med fragtbil og er ofte 5-7 arbejdsdage undervejs.

Hvordan sendes min bestilling?
Det kommer lidt an på, hvad du bestiller – men det fremgår alt sammen tydeligt, når du efter ”kurven” er gået til ”betaling.
Du modtager en sms på det mobilnummer du opgav ved bestillingen, når pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen, du har valgt som udleveringssted.

Hvad hvis jeg ikke afhenter pakken?
Det er vi kede af. Husk på, at vi jo så har haft omkostningen til 2 x fragt og også arbejdet med at pakke dine varer til forsendelse.
Vi synes faktisk det er fair, hvis du betaler for en eventuel 2. levering.

Leverer Plakatwerket i andre lande?
Vi er super glade for din bestilling, uanset, hvor I verden du bor og sender gerne afsted til en adresse udenfor Danmark. Men fragten er anderledes.
Find de aktuelle fragtprisen, når du indtaster ”land” i ”kurven”.