fbpx

Levering

Levering

Hvad koster det at få leveret varer fra Plakatwerket?
Fragten er for langt de fleste kunder GRATIS hos Plakatwerket. Vi har nemlig den service, at alle der handler for mere end 300,- får leveret fragtfrit. Hvis du ligger en mindre ordre, så skal du betale kr. 49,- som dækker både fragt og emballage. 

Hvor lang tid tager det at få leveret fra Plakatwerket?
Vi pakker alt i Danmark og sender afsted senest dagen efter, du har bestilt varer hos os. Så bruger transportøren mellem 2-4 hverdage. Så med mindre der sker noget helt usædvanligt der umuliggør det, så leverer vi din bestilling i løbet af 2-5 hverdage.
Du modtager en sms på det mobilnummer du opgav ved bestillingen, når pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen, du har valgt som udleveringssted.
Undtaget er det, når du bestiller rammer der er større end 50×70 cm. De sendes med fragtbil og er ofte 5-7 arbejdsdage undervejs.

Hvordan sendes min bestilling?
Det kommer lidt an på, hvad du bestiller – men det fremgår alt sammen tydeligt, når du efter ”kurven” er gået til ”betaling.
Alle plakater og rammer sendes fra samme lager, men køber du bøger eller andre ting, så kommer pakken fra et separat lager. Bestiller du begge dele, må du derfor regne med, at der kommer minimum 2 pakker.
Du modtager en sms på det mobilnummer du opgav ved bestillingen, når pakken/pakkerne er klar til afhentning i pakkeshoppen, du har valgt som udleveringssted.

Hvad hvis jeg ikke afhenter pakken?
Ja, det er vi ikke så glade for. Husk på, at vi jo så har haft omkostningen til 2 x fragt og også arbejdet med at pakke dine varer til forsendelse. Det mener vi, du skal betale for og vi debiterer din konto med 200,-. Det synes vi er fair.

Leverer Plakatwerket i andre lande?
Vi er super glade for din bestilling, uanset, hvor I verden du bor og sender gerne afsted til en adresse udenfor Danmark. Men fragten er anderledes.
Find de aktuelle fragtprisen, når du indtaster ”land” i ”kurven”.4