fbpx

Dame med grønne læber Plakat

Dame med grønne læber Plakat

From 99,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Dame med grønne læber

En dame med grønne læber på en slags laksefarvet baggrund. Derfor kalder vi plakaten for Hot Lips, Salomon. Plakaten kommer fra en serie, hvor der er en stribe af plakater i samme stil.

Serien hedder Dimentions

Vi har lavet plakaten så den matcher rigtig, rigtig mange andre af plakaterne i serien Dimentions – og også plakaterne fra serien It’s all in the Details.

Du kan sammensætte plakaterne på kryds og tværs og lave din helt egen plakatvæg eller billedvæg, som den også kaldes.

Masser af farver

Er du vild med farver? Det er vi. Vi elsker de skrappe farver og de frække motiver. Plakater med kant… det kan vi lide.
Hvis du f.eks. vælger 2 flotte plakater med friske farver, så kan du med fordel vælger en sort/hvid plakat som den tredje. Det giver liv på en plakatvæg. Prøv dig frem.

Tryk og papir

Vores plakater laves i Danmark. Vi trykker alle vores plakater på en flot, mat plakatpapir der er super velegnet til både farverrige og farveløse motiver. Det er farve der ikke falmer og papir der tåler dagslys. Men det er klart, at plakater med årene får patina.
Det papir vi trykker på 200 g og er selvfølgelig FSC mærket.

Motiver

Vi laver nye plakater hele tiden. Nogle gange rigtig mange af gangen – så bliver det til en plakatserie. Vores plakater sælges primært på vores egen webshop, men også store detailkæder rundt om i europa har taget nogle af vores motiver med i deres sortiment. Det er vi ret stolte af.

Rammer

Når du bestiller en plakat hos Plakatwerket, så husk at putte en ramme i “kurven” også. Så er du nemlig sikker på, at din ny-indkøbte plakat kommer op at hænge med det samme. Vi har rammer i både lyse og mørke kvaliteter. I massive trærammer, metal og finér. Du vælger selv.

Yderligere information

Format

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Dame med grønne læber Plakat”

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :