Ghost Month Plakat

From 69,00DKK

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Plakat med Ghost Moth. Altså en natsværmer. Fra serien Beauty in Creep. Feminin og let streg af en natsværmer. På en helt hvid baggrund er den flotte natsværmer – eller på engelsk en Ghost Moth.
Vi er ret begejstret for denne serie.

Beauty In Creep

er en plakatserie til dig der leder efter unikke plakater med et strejf af fauna. Der er flere motiver i serien. Da vi lavede denne serie tænkte vi på plakater med biller, plakater med flora og den slags. Dem finder du også i denne serie. Men vi ønskede også lige at få insekter ind over. Derfor har serien også plakater med eksempelvis denne natsværmer. Her af navnet på plakaten Ghost Moth.

Sammensætning

En plakat som denne kan give ro på en plakatvæg. Forestil dig en helt væg med farvestrålende billeder, plakater og andet – og så denne helt enkle midt i alle farverne. Den tiltrækker mere opmærksomhed end du regner med.
Vi synes den passer fantastisk sammen med plakater der har masser af farver. Eller du kan hænge den sammen med sorthvide fotoplakater og få blikfang på den rene hvide baggrund.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , , ,

Du kunne også være interesseret i...