Massiv egetræsramme smal profil

Fra 100,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Massiv egetræsramme smal profil er fremstillet i massivt egetræ af bedste kvalitet. En flot massiv egetræsramme der er eksklusiv og flot i sin udformning og struktur. Næsten uanset hvilken plakat du vælger, vil denne egetræsramme klæ´ den godt.

Bemærk, at egetræ er et naturprodukt, og at du derfor ikke kan være 100% sikker på, at farven og strukturen er den samme fra ramme til ramme. Det er jo det, der gør en egetræsramme attraktiv og spændende. Vores egetræsrammer er fuldstændig ubehandlet.
Det flotte træmønster, årene i profilen, spillet i farverne… – det hele er der.

Nogle gange er massiv egetræsramme mørkere end andre, og nogle gange virker den mere rå. Vi elsker dette spil og er sikker på, at du også sætter pris på denne “naturlighed”.
Hvis det ikke er en massiv egetræsramme du leder efter, så se vores øvrige rammer her.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold, og ikke er transporteret i lastbil, fly eller containerskib, det halve af kloden rundt. Det er godt for miljøet. Se også vores øvrige rammer her.

Glas eller Plexiglas

En massiv egetræsramme er monteret med almindeligt klar glas i alle størrelser op til og med 50×70 cm rammer. Desuden laves den i en listeprofil der er 12 mm bred og 18 mm dyb.
Bemærk, at billedet af rammen er en A5 ramme. Profilen er den samme i 50×70 cm, men vil i denne større størrelse virke tyndere, end på en A5 ramme. BEMÆRK: Str. A0, 60×80 cm og 70×100 cm leveres med plexiglas i stedet for ordinært glas.

Der er naturligvis en bagplade også. I A5 og A4 størrelse er den monteret med en standerstøtte samt 1 enkelt ophæng. Det er flytbart, så du kan vælge om den skal stå eller hænge – lodret eller vandret. Når den er større end A4 er der udelukkende monteret ophængs beslag. Der er altid beslag, så du kan hænge den både vandret og lodret. De største rammer har 2 beslag i hver retning.

Forsendelse

Når vi sender en massiv egetræsramme afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten. Vi sender alle mindre rammer med GLS. Der er 2-3 dages levering. Men bestiller du en ramme, der er A0 eller 100×140 cm produceres den først, når du bestiller, og den sendes med fragtmand. Derfor kan der godt gå et par ekstra dage med leveringen. Du skal beregne 5-7 arbejdsdage.

Vi er klar over, at du ikke kan være hjemme hele tiden og vente på fragtmanden. Derfor beder vi dig sætte en seddel på døren, som fortæller fragtmanden, hvor han må sætte din ramme, hvis han dukker op, når du lige er væk.

Skulle du mod forventning modtage en ramme, som har taget skade under transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.

 

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , , , , ,

Materiale

Når du køber en ramme med smal profil er træprofilen 12 mm i bredden og 18 mm i dybden og leveres med glas i rammer op til 50×70 cm og med plexiglas i alle større rammer.