fbpx

Massiv egetræsramme

Massiv egetræsramme

From 100,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Massiv egetræsramme fremstillet i massivt egetræ af bedste kvalitet. En flot massiv egetræsramme der er eksklusiv og flot i sin udformning og struktur. Næsten uanset hvilken plakat du vælger, vil denne egetræsramme klæ´ den godt.

Bemærk, at egetræ er et naturprodukt, og at du derfor ikke kan være 100% sikker på, at farven og strukturen er den samme fra ramme til ramme. Det er jo det, der gør en egetræsramme attraktiv og spændende.
Det flotte træ mønster, årene i profilen, spillet i farverne….

Nogle gange er rammen mørkere end andre, og nogle gange virker den mere rå. Vi elsker dette spil og er sikker på, at du også sætter pris på denne “naturlighed”.
Hvis det ikke er en massiv egetræsramme du leder efter, så se vores øvrige rammer her.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold.

Glas eller Plexiglas

Rammen er monteret med almindeligt klart glas i alle størrelser op til og med 50×70 cm rammer. I rammer der er større end 50×70 cm, vælger vi at isætte plexiglas for at holde vægten nede på et niveau, så den kan hænge på et almindeligt ophæng på din væg.

Der er naturligvis en bagplade også. I A4 størrelse er den monteret med en standerstøtte samt ophæng, så du kan vælge om den skal stå eller hænge. Når den er større end A4  er der udelukkende monteret ophængsbeslag.

Forsendelse

Når vi sender rammen afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten.
Skulle du mod forventning alligevel modtage en ramme, som er gået i stykker i transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , , , , ,

Materiale

Når du køber en ramme, der måler 50×70 eller derunder, er træprofilen 12 mm i bredden og 18 mm i dybden og leveres med glas. Hvis du derimod køber en ramme, som måler 60×80 eller større, måler træprofilen 20×30 mm og leveres med plexiglas.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Massiv egetræsramme”

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :