Viborg Det Gule Vandtårn Plakat

From 99,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

Viborg Det Gule Vandtårn er et gammelt vandtårn fra 1927. Det ligger i Skottenborg i Viborg. Navnet ‘Det Gule Vandtårn’ er opstået, da der er et andet aktivt vandtårn i Viborg, som er rødt. Vandtårnet er ikke længere gult, men navnet hænger ved.
Denne illustration er helt grafisk fremstillet og gør med det respektive farvevalg de sorte streger mere interessante. Udvalget af plakater i den serie som plakaten her kommer fra, er kæmpe stort. Du finder helt sikkert også et motiv fra den by du elsker.

Serien

Viborg Det Gule Vandtårn er en del af plakatserien En Hyldest som består af mange, mange skønne motiver. Alle er af arkitektonisk karakter og viser med stolthed de danske byers velkendte bygningsværker. Fra byen Viborg – Domkirkebyen – er der rigtig mange motiver i en farvesammensætning, så de passer sammen på kryds og tværs.
Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Viborg Det Gule Vandtårn er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her.

Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , ,