byAxl Shades Of Blue Plakat

From 129,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

byAxl Shades Of Blue

Cirkler og andre grafiske former i afstemte farver. Et skønt motiv på denne plakat som sagtens kan hænge helt alene, men også er fin, hvis den hænger ved siden af sin makker fra samme serie.

Dette motiv lavet af grafiker Rikke Axelsen som står bag af byAxl. Vi har været heldige, at lave en aftale med Rikke – og kan derfor idag sælge hendes plakater i vores webshop. Skønt. Vi er ret vilde med hendes stil og farvesammensætninger.

byAxl

Rikke Axelsen skriver selv: Som grafisk designer har jeg altid haft en ægte kærlighed til den visuelle kommunikation, hvor den grafiske og den maleriske udtryksform mødes i et nyt, kunstnerisk fællessprog. Jeg er inspireret af de grafiske virkemidler, som jeg støder på i min hverdag, af bylivet, den rå natur, der omgiver mig og i høj grad af graffitiens urbane og kraftfulde udtryk. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt med kraftige farver, der giver mig følelsen af glæde og liv. Kunsten synliggør mine tanker og er min måde at kommunikere på.

Vi synes hendes plakater er super fine.

Papir

Vi trykker alle vores plakater på en mat og kraftig papirkvalitet, der naturligvis er FSC certificeret. Den kraftige kvalitet, gør det nemt at sætte den i rammen uden at lave mærke i plakaten. Trykfarverne er fyldige og trykket står knivskarpt.  Det er en rigtig god plakatkvalitet.

Rammer

I butikken har vi både set byAxl Shades Of Blue i en sort ramme, men også en egetræsramme som her er vist, klær’ dette motiv.
Vores rammer laves i Danmark, så vi har bedre styr på at kvaliteten er som vi ønsker, når du modtager den.
Papiret vi trykker plakaterne på, er en god, tyk plakatpapir med en mat overflade.  Du kan nemt sætte plakaten i rammen selv. Det er naturligvis et FSC mærket papir. Det er klart!

Yderligere information

Format

, ,