fbpx

Paper Collage 3 Plakat

Paper Collage 3 Plakat

From 199,00DKK

Illu Grafica.

Ryd
Se kurv

Køb gavekort

Tænker du, at dette produkt er perfekt for en du kender? Du kan købe et gavekort på netop dette produkt!

Køb gavekort
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Paper Collage 3 – nordisk plakatkunst fra Illu Grafica

Illu Grafica

Paper Collage 3 kan med de flotte blå striber i baggrunden – få os til at tænke på “de gode gamle dage”. Bolsjestriber. Men måske denne flotte plakat får dine tanker et helt andet sted hen.

Bag navnet ILLU GRAFICA står Heidi Müller, der er uddannet molekylærbiolog og har sit daglige virke som lektor på Aarhus Universitet. Sideløbende med dette har hun altid haft en stor interesse for det grafiske univers, hvor hun nu sætter sit eget tydelige aftryk i form af ekspressive og farverige illustrationer. De adskiller sig i øvrigt markant fra tidens ellers afdæmpede toner.

Heidi har en umiddelbar og legende tilgang til udformningen af hendes designs. Et frirum uden regler, rammer og hensyn – hendes modpol til hverdagens videnskabelig rum.

Vi er vilde med dem – og kan varmt anbefale at vælge et motiv i stor størrelse, sætte en smuk ramme omkring, og lade motivet styre rummet.

Sammensætning

Når du hænger plakater op på væggen derhjemme, så sørg for at plakaterne får plads det rigtige sted på væggen. Hvis der er meget farve på plakaten har den måske brug for endnu mere luft unden om rammen.

Vi prøver altid at mikse størrelse på plakaterne og vil også gerne have plakater i både højformat og bredformat, når vi sammensætter plakatvægge for vores kunder. Det giver mere liv og lyst til at gå “på opdagelse” i plakatvæggen. Vi synes at Paper Collage 3 er flot sammen med andre plakater med samme blå eller grønne farver. Men hænger også fint og overbevisende alene.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , ,

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :