fbpx

Fotokunst i rene linjer Plakat

Fotokunst i rene linjer Plakat

From 69,00DKK

Plakater med fotokunst

Ryd
Se kurv

Køb gavekort

Tænker du, at dette produkt er perfekt for en du kender? Du kan købe et gavekort på netop dette produkt!

Køb gavekort
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Fotokunst i rene linjer er præcist hvad serien “It’s all in the detail” er. Her er det plakaten Box on a Box i rosa. Bygningen i den flotte stålblå farve, sat i direkte kontrast til den skarpe gule væg og så den fine, sarte rosa himmel. Det giver bare et helt særligt og spændende udtryk. Denne plakat er fed. Både i stor og lille.

It´s all in the Detail

En plakatserie, hvor du blandt andre finder denne plakat med fotokunst i rene linjer.
En plakatserie med mere end 30 motiver og hele tiden flere og flere. Vi elsker plakaterne med farverne og sammen med sorthvide plakater giver det muligheder for at mixe en rigtig flot plakatvæg.

Sammensætning

Du kan vælge at hænge denne plakat alene. Stor og flot i str. 70×100 cm. Hæng den i en entré, hvor der ofte bliver lidt farveløst. Forestil dig en stor entre med hvide vægge og så denne enkle rosa plakat i en stor størrelse. Eller du kan  sætte den sammen med andre plakater i sorthvid eller stærke farver og få en fantastisk flot plakatvæg, som dine gæster vil misunde dig. Vi bruger selv sorthvide fotoplakater ofte, når vi skal hjælpe vores kunder med plakatvæg-sammensætning. Det kan være svært at få den sammensat rigtig, men vi er øvede og hjælper også gerne dig, når du skal igang inden længe.
Tjek også plakaterne som er sorthvide.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :