Plakat med stribet is

Plakat med stribet is

From 69,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

En plakat med stribet is – og hvilken is. “Multicultural” er navnet på plakaten. Vi har mange det bestiller denne flotte stribede is til en fiks plakat på børneværelset. Men den er også attraktiv for dem der laver farvestrålende plakatvægge.

It´s all in the Detail

En plakatserie, hvor du blandt andre finder denne plakat med is. “Multicultural”
En plakatserie med mere end 30 motiver og hele tiden flere og flere. Vi elsker plakaterne med farverne og sammen med sorthvide plakater giver det muligheder for at mixe en rigtig flot plakatvæg

Sammensætning

Du kan vælge at hænge denne plakat alene. Stor og flot i str. 70×100 cm. Hæng den i en entré, hvor der ofte bliver lidt farveløst. Forestil dig en stor entre med hvide vægge og så denne plakat med is i en stor størrelse. Eller du kan  sætte den sammen med andre plakater i sorthvid eller stærke farver og få en fantastisk flot plakatvæg, som dine gæster vil misunde dig. Vi bruger selv sorthvide fotoplakater ofte, når vi skal hjælpe vores kunder med plakatvæg-sammensætning. Det kan være svært at få den sammensat rigtig, men vi er øvede og hjælper også gerne dig, når du skal igang inden længe.
Tjek også plakaterne som er sorthvide.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Plakat med stribet is”

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: