fbpx

Woman with a Butterfly Plakat

Woman with a Butterfly Plakat

From 199,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Woman with a Butterfly er tegnet af Jan Toorop, som var en hollandsk-javansk maler fra det 19. århundrede. Woman with a Butterfly at a Pond with Two Swans, er egentligt værkets titel. Plakaten har den smukkeste gule farve. Den er fantastisk fint detaljeret og spænende at gå på opdagelse i. Jan Toorop eksperimenterede med forskellige kunstneriske stilarter lige fra realisme, Impressionisme, Symbolisme og Jugendstil til Pointillisme.

Woman with a Butterfly er en del af vores vintage plakatserie, som består af mange skønne motiver. Alle er i samme stil, og smukke farver, som passer perfekt ind på en plakatvæg, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås i helt op i str. 70×70 og de pynter smukt på væggen med den meget smukke vintage stil som ikke tegnet i dag. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Woman with a Butterfly er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Woman with a Butterfly Plakat”

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :