Sharp Culture Plakat

Fra 199,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Sharp Culture Plakat. Vi elsker Skanderborg og har taget mange skønne fotos i den fine by. Skanderborg er en by fyldt med flot natur, og hver sommer i august strømmer folk fra hele landet til byens musikfestival, Smukfest.

Sharp Culture Plakat – et fotografi af Kulturhuset Skanderborg.

City Shoot

Denne plakat er fra en stor plakatserie vi kalder City Shoot.

En plakatserie med mere end 30 motiver og hele tiden flere og flere. Vi elsker plakaterne i sorthvid, de giver muligheder for at mixe en rigtig flot plakatvæg.

Sammensætning

Vi bruger selv både sorthvide fotoplakater og plakater i stærke farver, når vi skal hjælpe vores kunder med plakatvæg-sammensætning. Det kan være svært at få den sammensat rigtig, men vi er øvede og hjælper også gerne dig, når du skal igang inden længe. Dette motiv vil være fantastisk flot ved siden af andre plakater i sorthvid fra serien. Eller hæng den alene, stor og flot i et rum, hvor der mangler vægdekoration. Også flot i kontormiljø som vægdekoration på kontoret. Sharp Culture Plakat viser så mange skønne detaljer, du kommer til at elske dette billede.
Tjek også de andre plakater som er sorthvide.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en egetræsramme eller en sort ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , ,

Ramme

Mørk egetræsramme, Lys egetræsramme, Sort træramme, Hvid træramme, Ingen ramme