Parallel Word Plakat

From 199,00DKK

  • 30X30
  • 40X40
  • 50x50
Se kurv

Beskrivelse

Parallel World Plakat

En skøn plakat af Sissan Richardt som er en århusbaseret kunstner og illustrator. Hun har siden 2005 lavet illustrationer til magasiner, aviser, bogcovers og børnebøger og er uddannet illustrator på Designskolen Kolding. For at det hele ikke skulle være kundeordre, og for at få afløb for egne idéer og inspiration, startede hun i 2015 med at designe plakater, som hun nu sælger blandt andet her på Plakatwerkets webshop.

Parallel World er med sine skønne mønstre og det eksplosive farvespil en virkelig dejlig komposition, som vi her hos os i hvert fald er ret begejstrede for. Du skulle tjekke hendes andre plakater ud også. De er fine allesammen.
Sæt gerne denne plakat i en plakatvæg. Det er altid godt, at have en kvadratisk ramme i en samling. Det giver noget mere dynamik.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket. Alle vores plakater trykkes, når du bestiller. Det er godt for miljøet, da vi derved mindsker spild markant. Din plakat bliver altså produceret, når du bestiller.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Parallel World Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en hvid træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med sikkerhedsglas – også kaldet pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format
  • 30X30
  • 40X40
  • 50x50

Du kunne også være interesseret i...