Orange Vase Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Orange Vase – Er du til naturlige farver i hjemmet, så er denne fine plakat måske noget for dig. De runde former, de varme farver og det asymetriske i plakatens udformning, gør den spændende på mange måder. Vi kan nemt forestille os denne fine plakat på en plakatvæg i et hjem, med naturlige farver og materialer. Vi er faktisk ret vild med denne plakat.

Serien

Denne plakatserie kalder vi Shape and Surfaces og plakaten Orange Vase er blot en ud af mange. Der er ret mange at vælge imellem. Du kan jo også sammensætte en stribe af 3-5 plakater i mindre størrelse og opnå en slags plakatvæg med ene af motiver fra denne serie. Lad Orange Vase være en af dem.
Det kunne vi nemt forestille os ville være en fin løsning.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og ilagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Denne plakat – Orange Vase synes vi vil være fantastisk flot, uanset om du vælger en sort ramme eller en egetræsramme. Men forestil dig også hvor fin den vil være i en hvid ramme.

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas. Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format

, , ,