Monstera Plakat

From 69,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

Monstera Plakat – en plakat med de grønne blade, klods op ad den lyserøde baggrund. Det gør bare noget. Det er en fed effekt. Disse plakater er i øjeblikket et kæmpe hit blandt mange teenager og unge kvinder. De bruger simpelhen disse plakater på plakatvægge i de rum, hvor de også gerne har masser af grønne planter.

Serien

Plakaten Monstera kommer fra en plakatserie der hedder Green Love. Der er 3 forskellige motiver, som alle sammen har de flotte grønne blade op ad den flotte lyserøde farve. Det er nemt at forestille sig disse plakater på en væg i et rum med grønne planter, ratan kurve, og træmøbler. Det er et godt valg. Synes vi.

Trykkvalitet

Vores plakater bliver alle trykt på en kraftig mat plakatpapir kvalitet. Det er et plakat papir som vi har særligt udvalg, for dets styrke og overflade.
Trykket er farvemættet og står knivskarpt. Det gør noget for ethvert motiv, synes vi.
Papiret er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakaten er den ikke sat i rammen. Men den er pakket fint og kan nemt klare transporten uden at få skrammer.

Rammer

Monstera Plakat – fra Green Love er her vist i en massiv egetræsramme – men faktisk så kunne den være lige så flot i en sort ramme. Du bestemmer selvfølgelig. Find alle rammer her.
Vores rammer laves allesammen her i Danmark. Det betyder, at vi har mere styr på produktionen og nemmere kan tilpasse os de behov som markedet kræver indfriet.
Vi pakker vores rammer i en særlig pap emballage som er velegnet til transport.

Bemærk, at vi sætter klart glas i alle rammer op til og med størrelse 50×70 cm. Herefter leverer vi dem med plexiglas. Det gør at træ profilen holder formen bedre og at den væg du skal ophænge plakaten på, ikke behøver være helt så “stærk”.

Når du køber rammer hos os, kan du faktisk være heldig at vinde en gave. Se mere på det indlægspapir der ligger i rammen, når du modtager den.

 

Yderligere information

Format

, , ,