Moa Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Moa Plakat er en del af vores redesign af vintage plakater, her af Egon Schiele. Moa Plakat er et at hans værker fra 1914. Schieles tidlige værker er påvirket af art nouveau bevægelsen (Jugendstilen) og Vienna Secesion-Stilen. Han var Gustav Klimts protegé og blev en del af værkerne fra Vincent Van Gogh og Edvard Munch i løbet af sin tid med Klimt. Senere skiftede Schieles kunstværker mere til at udforske de menneskelige former og kroppe, undertiden på en mere erotisk måde, hvilket også ses i nogle af disse værker. Han var en fremtrædende kunster i ekspressionismen og producerede mere end 3.000 kunstværker.

Moa Plakat en del af vores vintage plakatserie, som består af mange skønne motiver. Der er mange forskellige stilarter, men det er alle plakater fra starten af 1900 tallet, med smukke farver, som passer perfekt ind på en plakatvæg i dag, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås i helt op i str. 70×100 – nogle endda i 100×140 cm og de pynter smukt på væggen med den meget smukke vintage stil som ikke tegnet i dag. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

MoaPlakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , ,

Ramme

Massiv eg, Sort træramme, Ingen ramme