Bloom Flower Fabric Nude Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Bloom Flower Fabric Nude – en plakat med smukke tørrede blomster. En buket af fine blomster i dæmpede farver i vase på en beigefarvet baggrund. Denne plakat kan sammensættes med andre plakater fra samme serie, som alle er moderne kunstplakater med skønne blomster i milde nuancer.

Bloom Flower Fabric

Denne plakat er fra en plakatserie vi kalder Bloom Flower Fabric. En plakatserie med motiver af tørrede blomster, som står i fine vaser samt et lille tekststykke over og under buketten. Vi elsker plakater i dæmpede kulører. Det giver mulighed for at mixe en rigtig flot plakatvæg, da plakaten kan sammensættes med andre plakater i samme tone.
Bloom Flower Fabric Nude Plakat hedder plakaten her.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer. Vi trykker “on demand”. Det betyder, at der ikke er trykt til lager – men at vi starter maskinen når du bestiller. Dermed undgår vi at belaste miljøet unødigt – der er nemlig intet spild.

Alle vores plakater produceres i Danmark. Vi sidder i mange tilfælde helt fysisk og designer plakaterne på vores computere og sender trykfilerne til tryk her på vores eget trykkeri. Hvis du bestiller en ramme til, så kommer den også fra vores egen produktion.
Så alt i alt bestræber vi os på at spare både på materialerne og fragten.

Rammer

Bloom Flower Fabric Nude Plakat er her vist i en egetræsramme, men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Ramme

Massiv eg, Sort træramme, Ingen ramme

Format

, , ,