Area Broken Plakat

From 99,00DKK

1930’er Plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Area Broken Plakat er en del af vores redesign af vintage plakater, her af Joseph Schillinger. Area Broken Plakaten er en smukt geometrisk plakat, som var meget kendetegnende for ham og hans stil. Han var pianist, komponist, musikteoretiker, matematiker og kunstprofessor ved Columbia University. Matematik og geometri formede alle hans billeder, som han også brugte i hans undervisning af elever. 

Area Broken er en del af vores vintage plakatserie, som består af mange skønne motiver. Der er mange forskellige stilarter, men det er alle plakater fra starten af 1900 tallet, med smukke farver, som passer perfekt ind på en plakatvæg i dag, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås i helt op i str. 100×140 og de pynter smukt på væggen med den meget smukke vintage stil som ikke tegnet i dag. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Area Broken er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , ,