Vase of Flowers Plakat

Fra 129,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Vase of flowers Plakat er en smuk illustration af Ernst Ludwig Kirchner. Vase of flowers Plakat et smukt maleri af Ernst Ludwig Kirchner. Plakaten har fine nedtonede farver og passer fint ind i det moderne hjem. Ernst Ludwig Kirchner (1880–1938) er en af ​​de vigtigste tyske ekspressionistiske malere. Han var medstifter af ‘Die Brücke’, en gruppe tyske ekspressionistiske kunstnere dannet i Dresden i 1905. Die Brücke og Kirchner hentede inspiration fra Vincent Van Gogh og Edvard Munch samt afrikansk og oceanisk kunst. Vi synes at Ernst Ludwig Kirchner malede nogle af de smukkeste værker for tiden. Han brugte træbloktryk til at fremvise hans signaturstil: flade, urealistiske billeder med levende farver. De tilbagevendende temaer i Kirchners kunstværker omfatter eksotiske kulturer, fjerntliggende landskaber, selvportrætter, dansere og gadeliv i Berlin.

Vase of flowers Plakat er en del af vores vintage plakatserie, som består af mange skønne motiver. Mange af dem fra starten af 1900-tallet i forskellige stile, i smukke farver og kompositioner, som passer perfekt ind på en plakatvæg, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås i helt op i str. 100×140 og de pynter smukt på væggen med den meget smukke vintage stil som ikke tegnes i dag. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Vase of flowers Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , ,