fbpx

The Firmament Above the Temple Plakat

The Firmament Above the Temple Plakat

From 99,00DKK

Paul Klee Plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

The Firmament Above the Temple Plakat er af Paul Klee, som var en tysk-schweizisk kunstner fra 1922. The Firmament Above the Temple Plakat er endnu et smukt kunstværk fra Paul Klee. Han kom ud af en musikalsk familie og han brugte tid på at bestemme sig, før han valgte at blive kunstner. Paul Klee arbejdede med de fleste medier, som oliefarver, akvarel, blyant, tusch, forskellige trykmetoder og gerne kombinationer af disse. Han holdt sin egen stil, som eksperterne fortsatte finder vanskelig at placere, da han gjorde en dyd ud af ikke at være i kontakt med andre kunstnere fra hans tid, så han ikke kom til at kopiere deres værker.

The Firmament Above the Temple er en del af vores vintage plakatserie, som består af mange skønne motiver. Alle er i smukke farver, som passer perfekt ind på en plakatvæg, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås (de fleste) i helt op i str. 70×100 og de pynter smukt på væggen med den meget smukke vintage stil som ikke tegnet i dag. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

The Firmament Above the Temple er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :