Stylish Pattern 2 Plakat

From 99,00DKK

  • A4
  • 30x40
  • 50x70
  • 70x100
Se kurv

Beskrivelse

Stylish Pattern 2 – et helt nyt og lækkert plakatdesign der i den grad passer til den skandinaviske indretningsstil. De afdæmpede toner og mønstrene er skønne sammen.

Serien

Stylish Pattern 2 er fra en serie der hedder Stylish Abstract Pattern. Der er flere plakater i serien. Både nogle af dem der er mørkere i farvevalget og de der er lyse og sarte i farvevalget.
Denne plakat kan nemt sættes som et element i en hel plakatvæg. Hvis du er til det. Men du kan også hænge flere plakater lige ved siden af hinanden og skabe et samlet og spændende view. Igen synes vi det vil være mest fantastisk, hvis de vises i en større størrelse. Det giver ligesom noget ekstra til de fleste motiver. En samling fra denne serie, hvor du har en plakat i str. 50×70, en i str. 30×40 cm og en i A4 – der ophænges i et pænt, afbalanceret forhold ville være fantastisk flot.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og ilagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Denne plakat – Stylish Pattern 1 synes vi vil være fantastisk flot i en egetræsramme. Og forestil dig også hvor fin den vil være i en messing ramme.

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas. Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format
  • A4
  • 30x40
  • 50x70
  • 70x100

Du kunne også være interesseret i...