Sort træramme glat A3

200,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Sort træramme glat A3. En flot og enkel sort, glat ramme der passer til de fleste motiver. Her kan du ikke se nogen træstruktur og får derfor et 100% ensartet udtryk hele rammen rundt. Super flot finish og en ramme der på ingen måde kan sammenlignes med de pris billige rammer på markedet. Vores ramme er elegant og holder til udskiftning igen og igen. En sort træramme glat er super elegant også til sorthvide fotoplakater, og du kan altid bruge dem til indramning af portrætbilleder og lignende motiver.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold, og ikke er transporteret i lastbil, fly eller containerskib, det halve af kloden rundt. Det er godt for miljøet. Se også vores øvrige rammer her.

Glas eller Plexiglas

Rammen er monteret med almindeligt klar glas i alle størrelser op til og med 50×70 cm rammer. I rammer der er større end 50×70 cm, vælger vi at isætte plexiglas for at holde vægten på rammen nede på et niveau, så den kan hænge på et almindeligt ophæng på din væg.

Der er naturligvis en bagplade også. I A4 størrelse er den monteret med en standerstøtte samt ophæng, så du kan vælge om den skal stå eller hænge. Når den er større end A4  er der udelukkende monteret ophængs beslag.

Forsendelse

Når vi sender en sort træramme glat A3 afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten.
Skulle du mod forventning alligevel modtage en ramme, som er gået i stykker i transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.

Yderligere information

Materiale

Træprofilen på denne ramme måler 15 mm i bredden og 15 mm i dybden.