Mørk egefinér ramme

Fra 100,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Mørk egefinér ramme. En elegant Mørk egefinér ramme, som flot rammer dit motiv ind. Når du vælger en træramme med finér, så får du en ensartet profil på rammen. Den har samme flotte egetræsfarve hele vejen rundt, og du undgår store knaster og skævvridninger, som kan opstår i et produkter der er 100% egetræ og helt massivt.
Der er stadig masser af struktur i en Mørk egefinér ramme, fordi finér er ægte egetræ, som blot er sat uden på en anden træsort. Så det du ser ER altså egetræ.  Den er flot og virkelig naturlig i sit udseende.
Bemærk; at rammen på billedet er en A5 størrelse og profiltykkelsen er den samme på alle størrelser. Derfor vil profiltykkelsen virke tyndere, når du bestiller eksempelvis en 50×70 cm ramme.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold, og ikke er transporteret i lastbil, fly eller containerskib, det halve af kloden rundt. Det er godt for miljøet. Se også vores øvrige rammer her.

Glas eller Plexiglas

En Mørk egefinér er monteret med almindeligt klar glas i alle størrelser op til og med 50×70 cm rammer. Desuden laves den i en listeprofil der er 15 mm bred og 15 mm dyb. I rammer der er større end 50×70 cm, vælger vi at isætte plexiglas. Det er ikke kun for at sikre transporten.  Men også for at holde vægten på rammen nede på et niveau, så den kan hænge på et almindeligt ophæng på din væg.

Listeprofilen er også bredere på de store rammer. Her bruger vi en profil der er 10 mm bred og 30 mm dyb. Bemærk, at billedet af rammen er en A5 ramme. Profilen er den samme i 50×70 cm, men vil i denne større størrelse virke tyndere, end på en A5 ramme.

Der er naturligvis en bagplade også. I A5 og A4 størrelse er den monteret med en standerstøtte samt 1 enkelt ophæng. Det er flytbart, så du kan vælge om den skal stå eller hænge – lodret eller vandret. Når den er større end A4 er der udelukkende monteret ophængs beslag. Der er altid beslag, så du kan hænge den både vandret og lodret. De største rammer har 2 beslag i hver retning.

Forsendelse

Når vi sender en mørk egefinér afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten. Vi sender alle mindre rammer med GLS. Der er 2-3 dages levering. Men bestiller du en ramme, der er A0 eller 100×140 cm produceres den først, når du bestiller, og den sendes med fragtmand. Derfor kan der desværre godt gå et par ekstra dage med leveringen. Du skal beregne 5-7 arbejdsdage.

Vi er klar over, at du ikke kan være hjemme hele tiden og vente på fragtmanden. Derfor beder vi dig sætte en seddel på døren, som fortæller fragtmanden, hvor han må sætte din ramme, hvis han dukker op, når du lige er væk.

Skulle du mod forventning modtage en ramme, som har taget skade under transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.

Yderligere information

Vægt 30 kg
Format

, , , , , , , , , , , , ,

Materiale

Når du køber en ramme, der måler 50×70 eller derunder, er træprofilen 12 mm i bredden og 18 mm i dybden og leveres med glas. Hvis du derimod køber en ramme, som måler 60×80 eller større, måler træprofilen 20×30 mm og leveres med plexiglas.