Sort aluramme 50x70

250,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Sort aluramme 50×70. En flot og enkel sort, aluramme der passer til de fleste motiver. Skal du bruge en klassisk indramning af din plakat, så kan du overveje en aluramme. Det er en holdbar løsning, som ikke ændrer udseende selvom årene går. Rammen er på bagsiden lukket med flere metalklemmer på alle sider, så plakaten “klemmes” helt ud til glasset.
Rammen er naturligvis formstabil. Den har afrundede kanter, så man ikke skære sig på den, men hjørnerne kan godt være skarpe. Så lad ikke de mindste børn sætte plakaterne i disse alurammer.

Dansk produceret

Denne type ramme er produceret i Danmark. Det giver os en sikkerhed for, at kunne følge produktionsgangen på nært hold, til hver en tid. Det er også din sikkerhed for, at rammen er produceret under ordentlige arbejdsforhold, og ikke er transporteret i lastbil, fly eller containerskib, det halve af kloden rundt. Det er godt for miljøet. Se også vores øvrige rammer her. Er du mere til sorte rammer i træ, så kig på vores øvrige udvalg af rammer, hvor du også finder det produkt.

Glas eller Plexiglas

Rammen er monteret med almindeligt klar glas i alle størrelser op til og med 50×70 cm rammer. I rammer der er større end 50×70 cm, vælger vi at isætte plexiglas for at holde vægten på rammen nede på et niveau, så den kan hænge på et almindeligt ophæng på din væg.

Der er naturligvis en bagplade også. På bagsiden af en aluramme er der monteret ophængs beslag.

Forsendelse

Når vi sender en sort aluramme 50×70 afsted til dig, pakker vi den forsvarligt, så den kan klare transporten.
Skulle du mod forventning alligevel modtage en ramme, som er gået i stykker i transporten, så bytter vi naturligvis til en anden uden beregning.

Din ramme er klar til ophængning, når du modtager den, du skal blot montere plakaten.