Soft and lovely Plakatvæg

3.712,00DKK

Soft and lovely Plakatvæggen som du ser den her fylder ca. 175 cm, hvor den er bredest og 130 cm, hvor den er højest.

Product Quantity
Se kurv

Beskrivelse

Soft and lovely Plakatvæg

Vi synes en plakatvæg skal harmonere i farver og at plakaterne skal matche hinanden i udtrykket. Dette eksempel er meget godt. I eksempelvis et soveværelse vil det give ro og balance over sengen. Men du kan jo hænge denne plakatvæg lige hvor du vil.

De rødbrune plakater passer så fint sammen – og den sarte stregtegning af den unge dame i midten, binder billederne sammen på smukkeste vis.
Der er også et enkelt motiv af William Morris i dette forslag, og de to flotte billeder fra naturen er også med til at gøre den komplet.
Det at man sammensætter så mange forskellige størrelser gør væggen “levende” og spændende at kigge på, for de gæster du måtte invitere til dit hjem.

Soft and lovely Plakatvæggen som du ser den her fylder ca. 175 cm, hvor den er bredest og 130 cm, hvor den er højest. Vi har valgt at sætte alle motiverne i egetræsrammer, men faktisk kan man jo også vælge sorte eller hvide trærammer.
De vejer i øvrigt ikke mere, end at de kan hænge på et simpelt søm, hvis ikke du magter at skulle  i gang med boremaskinen.

Store flotte plakatvægge gør noget helt særligt for rummer.

Plakatvæggen består af følgende

Soft and lovely Plakatvæg består af 3 plakater i str. 50×70 cm, 2 i str. 30×40 cm, 2 i str. A4 samt 1 i str. A5. Og denne plakatvæg behøver du ikke supplere med andet. Den er komplet som den er her. Lige til at hænge op.

Desuden medfølger der dansk producerede massive egetræsrammer til alle motiver.
Rammerne i denne plakatvæg måler 12 mmm i listeprofilen og 15 mm i dybden og er med glas.
De er alle selvfølgelig produceret i Danmark.

Hvis de fine motiver i Soft and lovely Plakatvæggen ikke alle er efter din smag, kan du nemt selv finde dine yndlingsmotiver.