Robe de dîner de Worth Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Robe de dîner de Worth Plakat er en skøn plakat af Bernard Boutet de Monvel.

Denne franske maler, billedhugger, gravør, modeillustratør og indretningsarkitekt havde mange kasketter. Han var en kreativ og usandsynlig dygtig kunstner fra 1900-tallet.
Først var han kendt for sine ætsninger, men skabte herefter en bemærkelsværdig indtjening på sine malerier. Hans geometriske malerier fra 1900-tallet og især hans marokkanske malerier. Det er udført under 1. verdenskrig.

Vi har valgt de motiver der passer bedst på en plakatvæg og kan nemt forestille os hans motiver i et mix med mere moderne plakater.
De har så meget udtryk og elegance, at de passer super godt med moderne og mere enkelt plakatkunst. Både fotokunst og grafiske plakater. Prøv bare. Robe de dîner de Worth Plakat kan gøre sig fint alene eller sammen med andre plakater.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Robe de dîner de Worth Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , ,