Motorage Memorylane Miles Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Motorage Memorylane Miles –  Motorcykler og biler – plakater i flot retrostil til alle der er vild med fart og motorer.
De varme farver giver serien kant, og det lidt dusede udtryk trækker tanker tilbage i tiden. Dengang hvor en bil ikke bare var et transportmiddel, men faktisk havde charme og skønhed i en sådan grad, at vi stadig idag “samler” på skønheden.

Hele serien

Motorage Memorylane Miles er en ud af i alt 8 plakater fra en plakatserie vi kalder Motorage Memorylane. Serien Motorage Memorylane er et bud på en plakatstribe der giver minderne en “optankning”, til at suse afsted til de svundne tider. Plakaterne kan bringe glæde til alle der elsker motorcykler og biler, racerløb, crome, lak og læderindtræk. Men også de der bare er forelsket i 50’erne og 60’erne vil falde for disse plakater.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og i lagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Motorage Memorylane Miles er her vist i en egetræsramme, som er meget populær. Men et andet lige så populært valg – den sorte ramme med træstruktur – er bestemt også et godt valg til dette motiv.

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas. Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format

, , ,