Mother Plakat

From 69,00DKK

Til særlige dage…

  • A4
  • A5
  • 30x40
  • 50x70
Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Mother – en alletiders gaveidé til mor. Leder du efter en gave til mor, så er denne plakat en sjov og frisk idé. En sorthvid plakat lige til at sætte i en ramme.
Teksten på plakaten er “Mother – du er limen der holder alting sammen, selv når du er ved at gå op i limningen”. Og hvilken mor vil ikke elske at få sådan en plakat af sine poder?

Serien

Mother er titlen på denne plakat, som er en del af en plakatserie med skønne tekster til en hverdagsplakat til den du holder af. En plakat til Morsdag eller en plakat til Farsdag finder du nemt i denne plakatserie. Bestil den du er mest vild med. Eller vælg sammen med dit barn, hvilken plakat der skal gives i gave.

Trykkvalitet

Vores plakater bliver alle trykt på en kraftig mat plakatpapir kvalitet. Det er et plakat papir som vi har særligt udvalg, for dets styrke og overflade.
Trykket er farvemættet og står knivskarpt. Det gør noget for ethvert motiv, synes vi.
Papiret er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakaten er den ikke sat i rammen. Men den er pakket fint og kan nemt klare transporten uden at få skrammer.

Rammer

Mother er her vist i en massiv egetræsramme – men faktisk så kunne den være lige så flot i en sort ramme. Du bestemmer selvfølgelig. Find alle rammer her.
Vores rammer laves allesammen her i Danmark. Det betyder, at vi har mere styr på produktionen og nemmere kan tilpasse os de behov som markedet kræver indfriet.
Vi pakker vores rammer i en særlig pap emballage som er velegnet til transport.

Bemærk, at vi sætter klart glas i alle rammer op til og med størrelse 50×70 cm. Herefter leverer vi dem med plexiglas. Det gør at træ profilen holder formen bedre og at den væg du skal ophænge plakaten på, ikke behøver være helt så “stærk”.

Når du køber rammer hos os, kan du faktisk være heldig at vinde en gave. Se mere på det indlægspapir der ligger i rammen, når du modtager den.

 

Yderligere information

Format
  • A4
  • A5
  • 30x40
  • 50x70

Du kunne også være interesseret i...