Latte Macchiato Plakat

Fra 199,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Latte Macchiato – en fin plakat til alle, der elsker en god kop kaffe. Den lækre kaffedrik består af et espressoshot med varm mælk og mælkeskum.

Coffee Lover

Latte Macchiato plakaten er en del af Coffee Lover serien. Det er en visuel enkelt serie, med kaffe specialiteter i fokus. Kaffe sætter farve på livet. Så hvad er smukkere end at kombinere de to? Hvilken kaffe er du til? Café Latte, Americano eller en helt 3.? Uanset hvilken, er kaffe noget, der binder os sammen, det er lyden af ’Gi’r du ikke snart en kop kaffe´? eller ‘Er der kaffe på kanden’? Kaffe betyder sjældent bare kaffe. Kaffe er nærvær og tid til hinanden. Så vil du have en fin og enkelt plakat til køkkenet, eller give lidt nærvær videre til en du holder af, så er Coffee Lover serien helt perfekt.

Plakattrykket

Vi trykker alle vores plakater på vores eget værksted. Det er en produktion, hvor vi bestræber os på at komme tættere på målet om, at bliver mere og mere bæredygtige og miljøbevidste. Vi trykker naturligvis kun on-demand, så der ikke er spild. Men der udover vælger vi også papirkvaliteter, hvor der er tænkt særligt meget over miljøet og påvirkningen af naturen. Mat Fine Art papir 230g – som vi trykker på – er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.

Rammer

Alle vores rammer håndlaves på vores eget værksted med rigtige trælister fremstillet af duriantræ med en glasur eller finér på ydersiden – alt afhængig af om rammen skal være sort, hvid eller have en naturlig træfarve.

Duriantræet vokser i plantager, hvor det først fældes, når træet efter 30-35 år og ikke længere producerer nok frugt. Herefter plantes et nyt træ, således at den bæredygtige anvendelse af træet sikres.

Pre-loved

Hvis du engang ikke længere er vild med din plakat, så skal du ikke smide den ud. Du skal afleverer den i en genbrugsforretning, så en anden kan få glæde af den.
Når du er i genbrugsforretningen, så tag et billede af dig og forretningen, læg billedet på de sociale medier og tag #plakatwerket #pre-loved #genbrugsplakat.
Send herefter billedet til os og du modtager en voucher til dit næste plakatkøb.

Yderligere information

Format

, , , , ,

Ramme

Mørk egetræsramme, Lys egetræsramme, Sort træramme, Hvid træramme, Ingen ramme