fbpx

Landscape with two poplars Plakat

Landscape with two poplars Plakat

From 129,00DKK

Vintage Plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Landscape with two poplars Plakat er malet af Wassily Kandinsky. Landscape with two poplars Plakat er et smukt oliemaleri som her er lavet som plakat af Wassily Kandinsky. Det er smukt og i flotte klare farver. Kandinsky voksede op i Odessa i Rusland. Han studerede jura og økonomi på universitetet i Moskva, inden han i 1896 i en alder af 30 år rejste til München for at gå på kunstskole. Forinden havde han set en impressionistisk udstilling i Moskva, hvor især Monet gjorde et stort indtryk på ham. Han var en af den abstrakte kunsts mestre og en af de mest indflydelsesrige kunstnere i det tyvende århundrede. 

Landscape with two poplars Plakat er en del af vores vintage plakatserie, som består af mange skønne motiver. Mange af dem fra starten af 1900-tallet i forskellige stile, i smukke farver og kompositioner, som passer perfekt ind på en plakatvæg, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås i helt op i str. 100×140 og de pynter smukt på væggen med den meget smukke vintage stil som ikke tegnes i dag. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Landscape with two poplars Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :