Jells Going Down

From 69,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Jells Going Down – så enkelt kan det gøres – og så klassisk kan det se ud, selvom det er et helt nyt motiv. Den sorte halvmåne i kombination med de håndstrøgne streger, giver bare et super fedt udtryk.

Serien

Jells Going Down er blot en ud af en klassisk plakatserie på i alt 4 motiver. Vi kan nemt forestille os en væg, hvor alle 4 motiver er repræsenteret ved siden af hinanden. Men er du mere til en væg med blandede motiver – altså en egentlig plakatvæg, så er du helt med på moden, med denne flotte og enkle plakat.

 

Kvaliteten

Vi trykker alle vores plakater på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Vores plakatpapir er kraftigt, så du nemmere kan montere plakaterne uden at lave mærker i papiret. Desuden falder plakaten ikke så nemt ned i rammen – altså den bliver ikke bulet og bølget, som hvis du bruger en plakat der er lavet på tyndt papir.

Vores papir er naturligvis FSC mærket.

Rammer

Jells Going Down er her vist i en flot egetræsramme, som vi også sælger her i webshoppen. Men du kan jo nemt vælge andre løsninger. F.eks. ville en sort rammer også være flot til dette motiv.
Iøvrigt bliver alle vores rammer produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår som vi forventer.

Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producere din bestilling.

Bemærk, at hvis du bestiller rammer i str. 50×70 eller mindre, så leveres rammen med ægte glas. Er rammen derimod større, så sender vi altid rammen med plexiglas. Det har vi valgt for at din ramme skal kunne holde til belastningen, og samtidig være nem at hænge op på væggen.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Jells Going Down”

You've just added this product to the cart: