fbpx

Face Just Face Plakat

Face Just Face Plakat

From 99,00DKK

Grafiske Plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Face Just Face er en grafisk illustration i serien Close up. Vi elsker denne serie, som består af 3 plakater, som passer perfekt sammen. Face Your Love og de andre plakater i denne serie går helt tæt på motivet og skaber på den måde en dybde og en en visuel nysgerrighed. Farvespillet i denne serie er fantastisk.

Serien

Face Just Face er en del af plakatserien Close Up, som består af 3 skønne motiver. Alle er i samme stil, og smukke farver, som passer perfekt ind på en plakatvæg, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås i helt op i str. 100×140 og den pynter smukt på væggen med den enkelte stil, stilrene design og smukke kontrastfarver. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Face Just Face Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :