Face Curry Grey Plakat

From 129,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

Face Curry Grey

Ansigter sammensat af flere forskellige grafiske og bløde former. Farvevalget er afdæmpet og vi kan lide dette udtryk. Er du også til grafik? Uanset, så er denne plakat fantastisk. Sæt den gerne sammen med de andre med samme motiv. På en stribe.

Dette motiv  kommer fra en hel serie af plakater, der er udgivet af byAxl. Vi har heldig været heldige, at lave en aftale med Rikke Axelsen – kunstneren bag – og kan derfor idag sælge hendes plakater i vores webshop. Skønt.

byAxl

Rikke Axelsen skriver selv: Som grafisk designer har jeg altid haft en ægte kærlighed til den visuelle kommunikation, hvor den grafiske og den maleriske udtryksform mødes i et nyt, kunstnerisk fællessprog. Jeg er inspireret af de grafiske virkemidler, som jeg støder på i min hverdag, af bylivet, den rå natur, der omgiver mig og i høj grad af graffitiens urbane og kraftfulde udtryk. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt med kraftige farver, der giver mig følelsen af glæde og liv. Kunsten synliggør mine tanker og er min måde at kommunikere på.

Vi synes hendes plakater er super fine.

Papir

Vi trykker alle vores plakater på en mat og kraftig papirkvalitet, der naturligvis er FSC certificeret. Den kraftige kvalitet, gør det nemt at sætte den i rammen uden at lave mærke i plakaten. Trykfarverne er fyldige og trykket står knivskarpt.  Det er en rigtig god plakatkvalitet.

Rammer

I butikken har vi både set Face Curry Grey i en hvid ramme, men også en egetræsramme som her er vist, klær’ dette motiv.
Vores rammer laves i Danmark, så vi har bedre styr på at kvaliteten er som vi ønsker, når du modtager den.
Papiret vi trykker plakaterne på, er en god, tyk plakatpapir med en mat overflade.  Du kan nemt sætte plakaten i rammen selv. Det er naturligvis et FSC mærket papir. Det er klart!

Yderligere information

Format

, ,