Color Codes Amberglow Plakat

From 99,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

Color Codes Amberglow. Alle skønne farver på hver sin plakat. Intet mix. Helt solo. Farver som bare passer til boligindretningen. Her er den Amberglow som er en varm orange kulør. Passer perfekt i en smuk egetræsramme.
Grafiske plakater kan til tider være fyldt med forskellige former og farver, men her har vi altså valgt at præsentere en plakat som er helt enkel og smuk. Den er super nem at benytte i en plakatvæg, hvor andre motiver også har den flotte farve.

Serien

Color Codes Amberglow er udgivet af “Plakatwerket”. I serien er der i alt 14 smukke farver, som passer fint sammen – men også vil være smukke helt alene på en stor væg.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og ilagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Denne plakat – Color Codes Amberglow synes vi vil være fantastisk flot i en egetræsramme. Det er den som vi har vist på billedet.
Og forestil dig også hvor fin den vil være i en messing ramme. Ønsker du den mere stilistisk, så sæt den i en hvid træramme

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas. Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...