Populær

Clip de Papel I Plakat

Fra 129,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Clip de Papel I Plakat er en enkelt og smuk plakat i flotte lækre pastel farver. Clip de Papel I er en del af serien ved samme navn, som er en smuk grafisk visuel og let serie, der passer perfekt ind i det tidsløse nordiske hjem. Den smukke rosa-laksefarvet, står smukt i smuk kontrast til den gyldne farve og i alt skaber hele udtrykket i plakaten en smuk enhed. Clip de Papel I er klart et moderne hit, men samtidig en klassisk bestseller.

Plakatserien Clip de Papel

Clip de Papel I Plakat er en af flere fra serien ‘Clip de Papel’, navnet er spansk inspireret, selvom serien har et skandinavisk udtryk. Serien er inspireret af Henri Matisse, som var en fransk maler, tegner, grafiker og skulptør. Hans stil var tidsløs og derfor elsker vi dem stadig i dag.

Plakatvægge

Serien er også ideel til at bruge som individuelle plakater i plakatvægge / billedevægge. Du kan bestille dem i alle størrelser fra A4 til A1 så der er næsten ingen begrænsninger.

Vi trykker dem på en god lækkert kraftig papir, som i øvrigt er mat. Det mener vi er det bedste valg til plakater i det hele taget. Mat papir har en smukkere finish, når det kommer i glas og ramme.

Rammer

Husk, at få bestilt en ramme til plakaten også. Ellers kommer Clip de Papel I Plakat måske aldrig op at hænge på din væg. Vi har dansk produceret rammer i en super god kvalitet. Du kan få den i mange forskellige profiler bl.a massiv eg, lys- og mørk eg finér med flere. Når du bestiller plakater der måler 50×70 cm eller mindre sætter vi rigtig glas i rammerne.
Men er din bestilling på en større ramme, så sætter vi en kraftig plexiglas i. Den holder bedre til transporten og er ikke så tung for rammen over år.

Yderligere information

Format

, , ,