Buddhas Standpoint in the Earthly Life No 3 Plakat

Fra 199,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

Buddhas Standpoint in the Earthly Life No 3 Plakat er et af Hilma af Klint’s værker.

Hilma af Klint’s værker er smukke, geometriske og farvestrålende. De har en nutidig vibe, som stadig rammer tidens trend. Hilma af Klint kan man betegne som en abstrakt pioner og en forgangskvinde for sin tid.

Hilma af Klint var en af Sveriges første kvindelige kunstnere, der kom på kunstakademiet. Hun diitterede i 1887. Allerede i en ung alder engagerede hun sig i spiritisme. I løbet af hendes levetid var det Klints traditionelle malerier der var med på udstillinger, efter eget ønske. Hendes nonfigurative værker blev dog kun vist i antroposofiske og teosofiske sammenhænge. Efter hendes død tog det årtier, før hendes kunst for alvorlig fik opmærksomhed. I ’nutiden’ er Hilma af Klint’s udstilling ’Paintings for the Future’ på Guggenheim-museet i New York i efteråret 2018 den bedst besøgte udstilling i institutionens historie.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt. Det papir vi trykker på, er Mat Fine Art papir 230 g og er et bæredygtigt papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Blandt andet at der ikke må fælles flere træer i skoven, end den kan nå at reproducere.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Buddhas Standpoint in the Earthly Life No 3 Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , ,

Ramme

Massiv eg, Sort træramme, Ingen ramme