Blue Plakat

From 199,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Blue

En skøn, grafisk nyhed på markedet. Friske velvalgte farver skaber tilsammen et univers, der trækker vores tanker mod naturen, men som garanteret for nogen trækker en helt anden vej. Det er et spændende univers. Vi er super glade for, at vi hos Plakatwerket har fået lov at præsentere de skønne plakater fra den kreative kunstner.

Serien

Blue kommer fra en plakatstribe der er udgivet af Illu Grafica. Du finder dem ikke over alt og i alle plakatforretninger. Heldigvis. Men vi hos Plakatwerket har fået lov at sælge dem. Både her på webshoppen og i vores fysiske butik i Skanderborg. Det er også her kunstneren Heidi Müller hører til.

Illu Grafica

Bag navnet ILLU GRAFICA står nemlig Heidi Müller, der er uddannet molekylærbiolog og har sit daglige virke som lektor på Aarhus Universitet. Sideløbende med dette har hun altid haft en stor interesse for det grafiske univers, hvor hun nu sætter sit eget tydelige aftryk i form af ekspressive og farverige illustrationer. De adskiller sig i øvrigt markant fra tidens ellers afdæmpede toner.

Heidi har en umiddelbar og legende tilgang til udformningen af hendes designs. Et frirum uden regler, rammer og hensyn – hendes modpol til hverdagens videnskabelig rum.

Vi er vilde med dem – og kan varmt anbefale at vælge et motiv i stor størrelse, sætte en smuk ramme omkring, og lade motivet styre rummet.

Rammer

I butikken har vi både sat plakaten Blue i en sort ramme, men også en egetræsramme som her er vist, klær’ dette motiv.
Vores rammer laves i Danmark, så vi har bedre styr på at kvaliteten er som vi ønsker, når du modtager den.
Papiret vi trykker plakaterne på, er en god, tyk plakatpapir med en mat overflade.  Du kan nemt sætte plakaten i rammen selv. Det er naturligvis et FSC mærket papir. Det er klart!

Yderligere information

Format

, , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Blue Plakat”

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :