fbpx

Amager Strandpark Plakat

Amager Strandpark Plakat

From 99,00DKK

Lovely Denmark – Ferie plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Amager Strandpark er en rigtig dansk sommerplakat. Den er en del af serien Lovely Denmark. Serien viser Danmark fra sin absolute smukkeste side og giver en fin sommerstemning fra smukke og idylliske Danmark. Amager er både by og smukke områder. Amager Strandpark har rolige kystområder, en sandstrand og udsigt til Øresundsbroen mod Sverige.

Serien

Amager Strandpark er en del af plakatserien Lovely Denmark, som består af mange, mange skønne og smukke sommer motiver fra det danske ferieland. Alle viser de Danmark fra den smukkeste side, og gengiver det smukke sommerlys som kun ligger over Danmarks ferieland og kyster om sommeren. Plakatserien passer perfekt til sommerhuset, kolonihaven eller bare som et fint ferieminde. Lovely Denmark er i familie med serien Danmark en hyldest og kan dermed kombineres fint i alle farver. Der er mange smukke klassiske og nye motiver i en farvesammensætning, så de passer sammen på kryds og tværs. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Amager Strandpark er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :