Alles kop the… Plakat

From 69,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

Alles kop the… – en tekstplakat til alle der elsker en god varm kop “kaffe”. Espresso, latte, cappuccino eller… Mulighederne er mange og idag har vi næsten alle sammen vores helt egen lille barista-erstatning (espressemaskine) hjemme i køkkenet og kan lave præcist den kop kaffe vi har lyst til. Med eller uden mælkeskum. Teksten på plakaten er “Jeg er ikke alles kop the… men FUCK det. Jeg drikke alligevel KAFFE”.

Køkkenplakat

Denne kaffeplakat med den skarpe tekst – vil hænge fint ved siden af kaffemaskinen og provokere en lille smule, hvis der kommer the-drikkere i dit hjem.
Kvaliteten

Vi trykker alle vores plakater på en mat papir der er specielt godt egnet til plakattryk. Det er ikke ligegyldigt. Vores plakatpapir er kraftigt, så du nemmere kan montere plakaterne uden at lave mærker i papiret. Desuden falder plakaten ikke så nemt ned i rammen – altså den bliver ikke bulet og bølget, som hvis du bruger en plakat der er lavet på tyndt papir.

Vores papir er naturligvis FSC mærket.

Rammer

Alles kop the…  er her vist i en flot egetræsramme, som vi også sælger her i webshoppen. Men du kan også sætte den i en sort ramme. Det gør den mere rå synes vi.
Iøvrigt bliver alle vores rammer produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår som vi forventer.

Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producere din bestilling.

Bemærk, at hvis du bestiller rammer i str. 50×70 eller mindre, så leveres rammen med ægte glas. Er rammen derimod større, så sender vi altid rammen med plexiglas. Det har vi valgt for at din ramme skal kunne holde til belastningen, og samtidig være nem at hænge op på væggen.

Pakning

Varerne er selvfølgelig pakket forsvarligt til transport hjem til dig.

 

Yderligere information

Format

, , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...