Ærø Plakat

From 99,00DKK

  • A4
  • 30x40
  • 50x70
  • 70x100
Se kurv

Beskrivelse

Ærø Plakater en rigtig dansk sommerplakat. Den viser Danmark fra sin absolute smukkeste side og giver en fin sommerstemning fra smukke og idylliske Danmark. Danmark har mange øer ca. 406 uden Færøerne og Grønland. Cirka 70 af ørerne er befolket, mens resten er ubeboede. Ærø ligger i det sydfynske øhav og er kendt for alle de fine badehuse.

Serien

Ærø Plakat er en del af plakatserien Lovely Denmark, som består af mange, mange skønne og smukke sommer motiver fra det danske ferieland. Alle viser de Danmark fra den smukkeste side, og gengiver det smukke sommerlys som kun ligger over Danmarks ferieland og kyster om sommeren. Plakatserien passer perfekt til sommerhuset, kolonihaven eller bare som et fint ferieminde. Lovely Denmark er i familie med serien Danmark en hyldest og kan dermed kombineres fint i alle farver. Der er mange smukke klassiske og nye motiver i en farvesammensætning, så de passer sammen på kryds og tværs. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Ærø Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format
  • A4
  • 30x40
  • 50x70
  • 70x100