ABC plakat – U

From 99,00DKK

Se kurv

Beskrivelse

ABC Plakat – U. En plakatsamling til de mindste. Hele alfabetet har fået hver sin plakat, som består af skønne, naive tegninger og illustrationer, flotte farver, former og mønstre. Det hele er sat sammen omkring en remse, som du kan oplæse for dit barn. Eksempelvis handler plakaten U om Uglen Ulla fra Usbekistan. Køb ABC plakat U solo i den størrelse der passer til jer eller bestil hele alfabetet og gør en rigtig god handel.  Se dette gode tilbud.
Det er den perfekte barselsgave eller gaven til lille Eva på hendes 2-3 års fødselsdag. En god gave til børn, som de helt sikkert ikke får lignende andre steder fra.

Sammensætning

På børneværelset passer denne plakat så fint. Farverne er dejlige og mange. Du kan hænge plakaten alene i den størrelse du ønsker, sætte den i en flot ramme og vupti – så har du både noget illustrativt og noget du og dit barn kan snakke om. Find de fine tegninger på ny, hver dag. Du kan også sætte flere bogstaver ved siden af hinanden. Eksempelvis A+L+I+C+E for Alice.

Rammer

Vi anbefaler altid at du bestiller en ramme sammen med din plakat. Så bliver det hele nemlig leveret sammen og du kan få det hele op at hænge med det samme, som du går og drømmer om. Vi tænker, at denne plakat er flot sammen med en kulørt ramme eller en egetræsramme ramme, men faktisk så kan en hvid ramme også være fin her til.

Når vi sender din bestilling afsted, så pakker vi naturligvis rammen så glasset ikke går i stykker undervejs. Bemærk, at det kun er rammer til og med str. 50×70 cm som har glas. Bestiller du en større ramme så sætter vi en god kraftig plexiglas i, i stedet for – så den holder til rejsen hjem til dig fra vores lager i Jylland.

Yderligere information

Format

, , , , ,