fbpx

Aarhus Rådhus Plakat

From 99,00DKK

Aarhus Plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Aarhus Rådhus er en af Aarhus’s aller smukkeste bygninger, derfor skal Arne Jacobsens værk selvfølgelig også have en plakat i denne serie. Aarhus Rådhus er en smuk plakat, som passer ind i mange danske hjem.
Denne illustration er fremstillet via et billede, som er tegnet om til grafik og lagt i smukke farve lag, der gør illustrationen enkel, men samtidig interessant for øjet rent visuelt. Udvalget af plakater i den serie som plakaten her kommer fra, er kæmpe stort. Du finder helt sikkert også et motiv fra den by du elsker.

Serien

Aarhus Rådhus er en del af plakatserien The Danish Way To Rock, som består af mange, mange skønne motiver. Alle er af arkitektonisk karakter og viser med stolthed de danske byers velkendte bygningsværker. The Danish Way To Rock er et mere grafisk abstrakt bud på en by-plakat serie. Fra byen Aarhus, Danmarks 2. største by, er selvfølgelig smukt illustreret. Der er mange smukke klassiske og nye motiver i en farvesammensætning, så de passer sammen på kryds og tværs. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Aarhus Rådhus er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her.

Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :