fbpx

Troubled Water Mint Plakat

Troubled Water Mint Plakat

From 99,00DKK

Plakatserien On Paper

Ryd
Se kurv

Køb gavekort

Tænker du, at dette produkt er perfekt for en du kender? Du kan købe et gavekort på netop dette produkt!

Køb gavekort
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Troubled Water Mint-  De flotte mintgrønne bølger der snor sig op ad det hvide papir, giver et godt klassisk udtryk der passer fantastisk godt ind i den nordiske indretningsstil. Vi forestiller os denne plakat ved siden af egetræsmøbler, ratan og naturlige materialer. Kan den passe i dit hjem?
Troubled Water Mint er oprørt vand… giv den en plads på en væg i dit hjem. Du vil elske den.

Hele serien

Troubled Water Mint er blot en ud af mange plakater fra en omfattende plakatserie vi kalder On Paper. Klassisk opbyggede plakater med permanent passepartout, tekster og skønne motiver i farver du vil elske.
On Paper en en af Plakatwerkets nye plakatserier og de danske plakatelskere har modtaget denne serie helt fantastisk. Vi håber også du finder en eller flere motiver fra denne serie du kan lide.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og i lagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Troubled Water Mint er her vist i en egetræsramme, som er meget populær. Men et andet lige så populært valg – den sorte ramme med træstruktur – er bestemt også et godt valg til dette motiv.

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas. Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format

, , ,

Du kunne også være interesseret i...

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :