The polka dot Jersey Plakat

Fra 99,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

The polka dot Jersey – Tour de France plakat –  en flot og farvestrålende plakat til alle der bare elsker cykelsporten. Tour de France plakaten The polka dot Jersey er unik i sit udtryk og passer perfekt i hjemmet hos enhver der elsker cykelsporten.

Den prikkede bjergtrøje hedder den på dansk er bjergtrøjen i cykelløbet Tour de France, der bliver tildelt den bedste cykelrytter under bjergetaperne. Trøjen er hvid med røde pletter, hvilket blev fastlagt af den daværende sponsor Poulain Chocolate.  Det var på grundlag af et populært produkts omslag.

Hele serien

Hvem elsker ikke Tour de France perioden? Vi synes at denne store begivenhed skal strække sig over længere tid. Derfor har vi lavet denne flotte plakatserie, der består af de 3 frækkeste farver – eller de mest eftertragtede “trøjer”. Yellow Jersey, Green Jersey Point og The polka dot Jersey.
Der er 2 forskellige motiver i hver farve, så vi er sikker på, at du finder den du mangler.
Tour de France er en stor begivenhed og de der elsker cykelsporten, vil elske en plakat som disse – så hold jer ikke tilbage. Giv sådan en plakat til dem der er vild sporten. De vil elske den.

Plakatpapir

Vi trykker på et flot, hvidt, mat kvalitetspapir med FSC mærke, fordi vi mener det betyder noget, hvilken papirtype en plakat laves på. Hvis du bestiller en plakat i str. A4 leverer vi den plano. Altså helt fladt. Hvis du bestiller en større størrelse kommer den rullet, svøbt i silkepapir og ilagt et plakatrør i pap.
På den måde er du sikker på, at din bestilling leveres som du forventer.

Rammer

Hvis du bestiller en ramme sammen med, så vær opmærksom på, at rammer der måler mere end 50×70 cm leveres med plexiglas.  Det skyldes simpelthen, at rammerne bliver for tunge, hvis vi sætter rigtig glas i – og så holder rammelisten ikke til belastningen over tid.
Vi har rammer i massivt egetræ, egetræsfinér, sorte, hvide og metal rammer. Engang imellem har vi også nogle i forskellige farver. Tjek udvalget her.

Yderligere information

Format

, , ,