fbpx

Salon des Cent Plakat

Salon des Cent Plakat

From 99,00DKK

1890’er Plakater

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Salon des Cent Plakat af Henri de Toulouse-Lautrec fra 1894. Salon des Cent Plakat er en vidunderlig plakat designet af Lautrec i 1896. Det var en kommerciel kunstudstilling i Paris med base i 31 Rue Bonaparte. Salonen solgte farveplakater, udskrifter og reproduktioner af kunst til offentligheden til rimelige priser. Salonen hjalp med at sikre Lautrecs plads i kunsthistorien. Han brugte det til at producere levende reklameplakater, der promoverede Monmartres louche-kunstnere, hvilket gav dem en berømthedsstatus og hævede litografi som højkunst.

Henri de Toulouse-Lautrec, hvis store, farverige plakater var et velkendt syn i Paris i 1890’erne og stadig er populære i dag. Den franske maler og tegner Henri de Toulouse-Lautrec (1864-1901) er uden tvivl en af de dygtigeste kunstnere, der nogensinde har levet. Han var en mester til at tegne Montmartres artister. På trods af sin store berømmelse levede Henri de Toulouse-Lautrec et hårdt liv. Han havde misdannelser fra fødslen, muligvis som følge af indavl i familien, og udviklede senere en form for knogleskørhed, som satte hans vækst i stå. Han blev aldrig højere end 142 cm.

Salon des Cent Plakat en del af vores vintage plakatserie, som består af mange skønne motiver. Der er mange forskellige stilarter, men det er alle plakater fra slutningen af 1800 til og starten af 1900 tallet, med smukke farver, som passer perfekt ind på en plakatvæg i dag, sammen eller alene. Plakaterne i denne serie fås i helt op i str. 100×140 og de pynter smukt på væggen med den meget smukke vintage stil som ikke tegnet i dag. Vi kan nemt forestille os disse plakater i kæmpe stort format i en flot egetræsramme – eller i et sæt med 2-4 plakater ved siden af hinanden i mindre størrelse.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.
Vores papir er selvfølgelig FSC mærket.
Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer.

Rammer

Salon des Cent Plakat er her vist i en massiv egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , , , , , ,

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven :