RGB Nude Beige Plakat

Fra 129,00kr.

Se kurv

Beskrivelse

RGB Nude Beige Plakat. Denne skønne plakat har et smukt motiv med beigefarvede former på en lys baggrund.

RGB plakatserien er en visuel stilren serie med masser af dybde. RGB plakaterne skaber ro og harmoni på væggen. Plakaterne har varme, der er smukke, og de giver et dejligt stænk af farver til rummet med et tvist af humor. Farverne fremstår smukke, og man bliver grebet af stemningen i billedet, der fremstår klart og tydeligt.

Papir og Tryk

Vi trykker alle vores plakater på kraftigt mat plakat papir, så det er godt og holdbart. Selve printet er farvefyldt og gennemfarvet, så du fornemmer, at motivet står stærkt.

Når vi sender plakakten til dig, er den pakket forsvarligt, så den klarer transporten uden problemer. Vi trykker “on demand”. Det betyder, at der ikke er trykt til lager – men at vi starter maskinen når du bestiller. Dermed undgår vi at belaste miljøet unødigt – der er nemlig intet spild.

Alle vores plakater produceres i Danmark. Vi sidder i mange tilfælde helt fysisk og designer plakaterne på vores computere og sender trykfilerne til tryk her på vores eget trykkeri. Hvis du bestiller en ramme til, så kommer den også fra vores egen produktion.
Så alt i alt bestræber vi os på at spare både på materialerne og fragten.

Rammer

RGB Nude Beige Plakat er her vist i en egetræsramme, hvilket klart er den ramme vi foretrækker til dette motiv. Men den ville bestemt også være flot i en sort træramme med struktur. Find alle vores rammer her. Bemærk, når du bestiller en ramme i størrelse 50×70 cm. eller mindre er rammen monteret med glas. Bestiller du derimod en større ramme, vil den være monteret med pleksi glas.

Alle rammer bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi har bedre mulighed for, at sikre at produktionen foregår, som vi forventer. Det er også din sikkerhed for, at vi passer på miljøet, når vi producerer din bestilling.

Yderligere information

Format

, , , ,

Ramme

Massiv eg, Mørk egetræsramme, Lys egetræsramme, Sort træramme, Hvid træramme, Ingen ramme