Plakat med Parken

From 99,00DKK

Ryd
Vil du have 25% rabat? Bliv medlem af PLAKATKLUBBEN her Medlemskab Plakatklubben!

Beskrivelse

Plakat med Parken

Plakat med Parken. En skøn, klassisk plakat der viser det flotteste stadion i Danmark.  Er du fodboldfan eller kender du en som er? Så er denne plakat bestemt en god gave at komme med, hvis modtageren er vild med dansk fodbold eller fodbold i det hele taget. En flot fodboldplakat, som også kan få lov at hænge i stuen, ikk?

Serien om stadions

Camilla Bødker som har lavet disse plakater er selv ivrig fodboldfan, og har med sin viden udvalgt de stadions, hun mener er ekstra flotte.
Plakat med Parken er seriøst et flot godt bud på en plakat til en fodboldfan. Hæng den alene eller sammen med en af de andre serien. Eller du kan hænge den på væggen sammen med andre plakatmotiver og bare nyde den dybe sorte med det guld-agtige tryk.

Plakaten

Plakat med Parken er lavet som en stregtegning i en farve, der ligner guld. Det er ikke skinnende, som hvis man havde trykt i guldglans – men det giver alligevel en fornemmelse af at være “guldfarvet”. En klassisk illustrativ plakat til en ægte fodboldfan. Plakaten er trykt på et mat stykke kvalitetspapir, rigtig plakatpapir, der bare lige gør det sidste for en plakat som denne.

Rammer

Vi ville vælge at hænge denne plakat i en ramme med messinglook eller en sort ramme i enten metal eller med træstruktur. Vi har dog også set den i en egetræsramme, hvor den bestemt også er flot. Du kan bestille plakaten i en størrelse A4 eller helt op til en kæmpe plakat i str. 100×70 cm. Det ville være virkelig flot, på kontoret, arbejdsrummet og endda i stuen over sofaryggen.

Fodboldplakater

Fodboldplakater er altid populære gaver til dem der er vilde med fodbold. Skulle det stadion du elsker ikke lige være at finde på denne webshop – så send os en mail med dine ønsker, og vi vender tilbage med en pris på det du søger.

Yderligere information

Format

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Plakat med Parken”

You've just added this product to the cart: